Att bo i en bunker

Publicerad 2013-02-25 02:03:21 i Malaysia,

ÅH! Ni anar inte hur glada vi är över att kunna uppdatera! Äntligen funkar internet här uppe på berget :)
 
Att ta sig hit var.. en mindre utmaning haha. Taxi blev det inte då de bara försökte lura oss men bussen var ändå rätt smidig. Förutom att chaffisen släppte av oss på fel ställe och vi fick en "liten" härlig promenad i ösregnet. Vi insåg att vi inte är några utomordentliga bergsvandrare. Fram kom vi i alla fall. Och dyngsura var vi. Förstod ganska snabbt att vi var själva på hostlet... Rummet är som en liten bunker. Mysigt fuktig och med stora kackerlackor. Nu låter det som om det är jättehemskt här ovan molnen. Men det är det inte, det är faktiskt väldigt fint. Gjorde inte något speciellt igår. Som sagt så ösregnade det. Höll oss här i bunkern och spelade Skip-bo och fnittrade oavbrutet. Det största problemet är att vi fryser dygnet runt. Temperaturen är inte riktigt som i KK. I natt har det varit HEMSKT. Så kommande natt tänker vi skeda. Punkt.
 
Idag däremot, ska vi på utflykt. Taxin hämtar oss om en halvtimme. Vi ska ut och gå på en hängbro typ. Ja ni lär förstå när bilderna kommer. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-25 06:23:36

Härligt att höra ifrån er! Lite regn o blött får man ta i djungelvärlden, haha. Ska bli skoj att se bilder sen. Var försiktiga! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela