5 månader!

Publicerad 2013-02-24 01:35:51 i Malaysia,

Tjena. Vi är uppe tidigt idag. För nu ska vi ut och åka lite. Antingen buss eller taxi, har inte bestämt vad än. Det skiljer typ 6 SEK i pris så vi är nog bekväma och tar taxi :P Ska åka till berget och nationalparken och checka läget där några dagar. Men först ska vi ta en tur till en ATM och kanske handla lite mat. 
 
Sorry sorry att det inte blev fler inlägg igår förresten. Vi tänkte blogga men insåg att vi inte gjort något kul och inte hade några bilder så vi sket i det!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-24 07:57:34

Vi överlevde utan extra blogg - men måste erkänna att det alltid är lika roligt att se när det kommer nåt nytt- oavsett hur litet.:)
Lycklig resa och ser framemot jungelbilder!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-24 08:49:09

Fem månader, tiden går fort, känns som ni inte varit hemifrån så länge. Det är alltid lika kul att läsa er blogg, så fortsätt och skriv även om ni inte gjort något speciellt. Men det lär ni väl ha efter djungel äventyret.
Trevlig resa!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela