You know you are in India when...

Publicerad 2013-12-05 11:58:18 i Indien,

Välkommen till Indien, landet där maten fräter upp dina inälvor den första veckan. Fast det känns riktigt bra att vara tillbaka ändå! De vidriga lukterna, åka tuktuk och att behöva ta fram det där extra tålamodet varje dag. Fantastiskt :) 
Mitt i vår frukost i morse kommer killarna som serverar med cocoa pops i två små skålar endast till oss. De såg nog att vi blev lite besvikna när de tog slut igår. Det gjorde hela vår morgon! Ibland är det bra att vara ljushuvud. När vi var i affären igår och kön kändes otroligt lång suckade vi lite extra högt och två sekunder senare kommer en dam och vinkar fram oss till en ny kassa och säger till gubben som hann före att han fick ställa sig längst bak.
 
Efter frukosten åkte vi lite lokalbuss. Tanken är att vi ska ta oss till Mamallpuram på lördag och vi kände att det skulle vara bra att kolla in vart vi ska åka och så. Åkte tillbaka och fixade biljetter till Hunger games som har premiär imorgon. Tyvärr blev det mitt på dagen eftersom det inte fanns några bra platser kvar på kvällsvisningen. Har även gått till ett antal elektronikshoppar för att kolla upp det här med internet. Tyvärr är det inte lika bra som i Nepal, där finns det Wifi överallt. Vi har i alla fall köpt en liten mekapär och imorgon ska vi fixa resten med pass och fotokopior och allt som behövs för att få köpa en liten usb..
Inte det lättaste att hitta på busstationen. Hindi är ju inte vår grej riktigt.
På denna lilla busstation går det ca 2000 bussar varje dag. Galet.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-05 13:36:36

Ooh vad spännande att ni är tillbaks i India! Hoppas nu att ni får se jättemycket kul grejor och det där med bussarna - ja alltid kommer man ju nån vart med 2000 st.
Också håller vi tummarna för bra internet så att vi hemma kan få följa med på resan - kram på er! från stormpinat Brantevik.

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-05 15:33:24

Ibland är det tydligen inte så dumt och vara blond åtminstone inte i Indien. Här hemma hos oss går det knappt några bussar och tågen går inte alls....... Sven har kommit!
Ha det gott töser och kram på er :)

Postat av: kenth

Publicerad 2013-12-05 18:02:16

SVEN har kommit,det blåser som fan o lite till,man skulle varit i Indien för där verkar ju va bra ,förutom maten?
HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela