Vacation mode activated

Publicerad 2013-12-19 07:31:36 i Indien,

Shortsen är på, bikinin ligger redo och väntar, vi har ett badrum som är så stort att vi kan ha party där inne och stranden ligger 20 meter bort. Vi betalar ca 420 SEK totalt för att bo här i en vecka. Rätt nöjda om man säger så. Att ta sig hit var varken svårt eller jobbigt. Tog en tuk till busstationen, hoppade rätt på bussen och 20 min senare var vi i Kovalam. Är lite sletna av de senaste veckornas flängande så det känns riktigt skönt att vi äntligen har kommit till ett ställe där vi kan stanna längre än två nätter. Bilder får ni vänta lite till på. Ungefär tills efter vi käkat lunch och kollat in stället ordentligt :-)

Kommentarer

Postat av: siv

Publicerad 2013-12-19 09:03:25

Vad härligt att Ni kostat på Er lite
lyx. Hoppas Ni kan vila ut och ha det
mysigt på stranden.

kram påm Er

Postat av: jeanette

Publicerad 2013-12-19 10:23:38

Vad skönt det låter! Och vad kul att ni äntligen hittat lite mys. Hoppas nu att ni hittar lite drag under galoscherna också :) Nån kul julbar med god öl eller så..
Ser fram emot bilder - kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-19 16:03:11

Härligt att läsa att ni är nöjda, bra resa och billigt boende det är nice.
Sola och bada för mig också!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela