Trichy

Publicerad 2013-12-11 16:26:41 i Indien,

Haj.
Vilken dag vi haft. Det började med att alla i Pondy hade bestämt sig för att ta sovmorgon just idag och allt var stängt. Till slut hittade vi i alla fall lite bullar. Sen tog vi bussen till Villupuram. Kastade oss av den och på nästa till Trichy. Totalt 5h bussåkande. Vi brukar alltid ha väskan full med mat men just idag tänkte vi ju äta en rejäl frukost innan. Så lite kex och vatten blev vår lunch och egentligen åt vi inte ordentligt förrän vid 18-tiden ikväll. Tuktukchaffisen körde oss rakt åt skogen på fel håll när vi kom hit och att skaffa boende tog lång tid (som vanligt i den här jädra delstaten). När vi väl kommit in och insåg att varken eluttagen eller toan riktigt fungerade och magarna kurrade så var planen att åka härifrån direkt imorgon. Men nu har vi tänkt om. När vi sett det stora templet på avstånd och fått i oss mat så kändes det ändå helt okej. 
Nu ska vi krypa ner, se en film, läsa lite om Legolas och sova.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-11 19:40:55

Låter som en bra avslutning på dagen med film och lite kvällslektyr efter dagens strapatser.
Trodde att ni fått nog av tempel...
Ser framemot bild på detta stora tempel.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-11 19:43:15

Ni är tåliga ni! Skönt att ni hittat en säng iaf- sova måste man. Ni ska se att det känns bättre imorrn när ni ska kolla in nya tempel. Ser fram emot att få höra mera! Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela