Tempel så det sprutar ur öronen

Publicerad 2013-12-14 16:55:41 i Indien,

Tjenis! Efter frullen idag tog vi oss en liten promenad till närmsta supermarket. Inhandlade lite färdkost, vi ska ut och åka buss igen imorgon nämligen. Till Kanyakumari längst ner på södra tippen av Indien. Det var gassande sol och vi gick ut utan solkräm. Äktablondiner.se. Sen hade vi lite problem med vad sjutton vi skulle roa oss med och käka lunch någonstans. Men till slut bestämde vi oss för att ta en tuk till tempelområdet och hoppas på att vi hittade någon ok restaurang. Det gjorde vi. Typ. Den var ju billig i alla fall! Tog sen en tur på templet men vi har sett så många tempel nu att det är tråkigt. Alla ser ju likadana ut dessutom. Ikväll har vi packat och nu hittade vi precis The Hobbit på en av filmkanalerna. Lite plåster på såren för att vi inte fick se tvåan på bio.
 
 
 
Kön, nej köerna, in till templet var milslånga. 
Fast det var rätt fint ändå!
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-14 17:45:09

Trots att ni är trötta på templen, så är de helt otroliga. De har till och med åskledare. Så långa köer vi aldrig till vårt "tempel" i stan.....
Lycklig resa i morgon o va rädda om er!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-14 18:39:06

Ja man kan bara hålla med- otroliga arbeten. Hoppas ni inte fick stå i den kön? Liknar kön till Vatikanen...
Oj vad mycket chili- mer än vad vi fick på våra planta- säkert stark.
God tur imorgon- hoppas ni kommer till nåt mysigt ställe! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela