Pondicherry

Publicerad 2013-12-09 18:33:36 i Indien,

Jahapp nu ligger vi i ännu en säng (nummer 22 i ordningen) i denna lilla hålan pondy. Kom hit vid 1-tiden men hade lite problem med att hitta ett boende som kändes bra. Pausade med lunch och mycket dricka. Sedan hittade vi hit och nu har vi ett lila rum med en riktigt helikopterfläkt. Gått runt i stan och ja... ingen hit alls! Luktar rutten fisk och piss och är riktigt omysig. Restaurangerna är så tråkiga att vi gick till affären och köpte curd och frukt nu ikväll och åt hemma. Den ska ju ha franska influenser men det ända som är franskt är gatusystemet. Jaja, ska kolla runt lite mer imorgon och sedan åker vi igen på onsdag.
Bilder funkar icke, ni får dem imorgon(kanske)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-09 19:27:32

Verka ju vara en trist stad, tur att ni ska resa vidare på onsdag. Får ju hoppas att säng nr 22 är skön i alla fall.
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-09 19:47:34

Va konstigt - på reseguide om stan så står det att den ska vara mysig med många bra restauranger?? Detta ska vara på västra sidan av stan allt enl internet, förståss.- Jaja lila rum är väl exotiskt.
Ha det bra o lev o njut!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela