Masala

Publicerad 2013-12-27 18:05:33 i Indien,

Nu ligger vi skyddade i sängen under vårt myggnät. Utanför hörs ödlorna och fåglarna och alla andra mysiga (och mindre mysiga) djur man kan hitta här i krokarna. Till de mindre mysiga hör t.ex. fladdermöss. När vi vädrade ut rummet ikväll efter middagen så var det nära att en jäkel flög in. Värre än mygg det! Vi har, som ni förstått, legat på stranden hela dagen. Gick först och köpte oss en lakanliknande sak att ha att ligga på. Och tur var det. För att hyra solstolar eller parasoll var omöjligt och vad vi förstod sketadyrt. Så vi har legat och svettats i solen idag och vi har inte bränt oss. Fantastiskt. Ikväll blev det chicken tikka masala till middag. Med de godaste rotibröden hittills som tillbehör. Ja förutom det obligatoriska riset då.
 
Varje kväll sätter de ut sånna här mysiga lyktor, eller vad man ska kalla det, på "vår" gata. Jättefint!

Kommentarer

Postat av: Adam och Isak

Publicerad 2013-12-27 19:17:51

I natt sover Adam i din säng Hanna, punkt slut. Vi har invaderat ditt rum. Vi hör inga fladdermöss, bara massa andra konstiga ljud....som vi själva står för.
Kramisar från dina sockerbollar :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-28 09:01:15

Låter som ni trivs bra i nya byn. Ser ju mysigt ut med små lyktor på kvällen. Hoppas ni hittar lite drag också så att ni får dansa på Nyår.
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela