Mamallapuram

Publicerad 2013-12-07 11:08:57 i Indien,

Har krånglat med internet i två dygn. Men nu får vi helt enkelt ha det så här. Hanna har fått offra sitt svenska simkort  för en månad framåt så nu är det indiskt nummer eller helt enkelt Fannys som gäller om ni vill ha kontakt. Annars så har vi ju hamnat i Mamallapuram idag. Var först in på frukosten kl 7 i morse och vid 12.30 var vi framme.  6 mil och 3h på bussen. Det tog en kvart bara för att köra ut från busstationen och 2h för att komma ut ur Chennai. Vi gillar förresten inte Chennai. Bara så ni vet. Känns bätte nu när vi är här i lilla hålan, normala restauranger och boende för en billig peng. 
 Bild från Chennai och gårdagen. Såg på Hunger games och den var svinbra!
 På busstationen denna morgon. Fick betala dubbelt från hotellet och hit för att vi hade ryggsäckarna på oss. Too fat enligt konduktören (heter det så även på buss?)
 Mamallapuram!
Gick ner och kollade stranden. Trots att vädret är skit idag, blåst och duggregn, så badar indierna glatt. 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-07 12:30:45

Skönt att ni kommit fram till lite mindre ställe!
Ni har ju en temp som iaf är njutbar- här skiner solen och det är skitkallt- dubbla tröjor o sockar gäller- längtar bort till värme
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela