Kovalam

Publicerad 2013-12-19 18:08:59 i Indien,

Sitter och tittar på vår inneboende, en liten söt gecko! Bästa vännen man kan ha här borta, de äter ju alla små kryp och mygg. Helt perfekt. Dessutom låter de mysigt om nätterna.
Efter lunchen idag tog vi på oss bikinin och badade i vågorna hur länge som helst. Hade sand överallt sen och fick bannor av herr life guard för att vi varit ute på det "farliga" området. Vattnet gick oss till midjan men vågorna var rätt feta. Indierna själva leker ju endast i vattenbrynet. Har ätit massor med mat idag, åt till och med kyckling! Vi brukar annars hålla oss till veg, är oftast godast så. Imorgon satsar vi på en megafrulle och banan shakes och vattenmelonsjuice, mhhmmm gott. Egentligen tycker vi att det är dyrt här, 20 spänn för en middag är ju dubbelt upp mot vad vi brukar betala.
 
Förresten så har Hanna blivit kompis med chefen här på stället idag. Vi hade tydligen gått rakt förbi honom uppe i byn och ville inte ha hans fula visitkort. Så när han fick höra att vi flyttat in här så kom receptionisten springandes med telefonen : det är luuugnt, det är bara chefen som vill snacka lite.
Ehhh.. pinsamt. Första frågan var ju såklart varför vi inte hade velat prata med honom innan. Men efter lite smörande och så så var allt fint ändå. Sedan dess har receptionisten hängt på vår terass 4 gånger och snackat skit och när han inte hade mer att säga så stod han ändå kvar och glodde en stund till.
 
 Bild fungerar icke. Kanske annan dag. Adjökens.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-20 07:32:44

Det är alltid bra att ha tumme med chefen- håll honom smörad :)
Verkar som om humöret är på topp nu när stranden o badet är nära - låter skönt. Middag för en tjuga - man får inte klaga.
Kram och härlig baddag till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela