Kingfisher

Publicerad 2013-12-21 18:23:41 i Indien,

Hoi!
Haft ännu en jäsedag med mango, bad, en bok, mat och öl. Inte så tokigt ändå. Vi har varit lite mindre rastlösa idag än igår men strandtennis hade ändå varit ett plus om vi hade haft. Gubben som har hand om solstolarna är ju en riktig stjärna förresten. Så fort han ser någon indier med en kamera riktad mot de som solar eller om de drygar sig så skriker han på dem. Yes, hos honom kommer vi vara hela veckan. Är dessutom skyldiga honom pengar för det råkade ju va så att vi inte hade tillräckligt idag (mest för att de inte vill ta emot större sedlar, vilket är det enda som kommer ut ur en atm såklart).
 
Nu ska vi se två avsnitt av julkalendern. Ja, man får se två avsnitt när man är på avsnitt 7 och det är den 21:e!
 
Hade som vanligt dis i morse, skönt tycker vi.
Fiskedags. Männen höll på med att dra in och fånga fisk heeela morgonen. Det tog en evighet men var ganska intressant att se på. Verkar vara en jobbig teknik dock, involverar ca 35 män för detta nät.
 
 
Fishy fishy
Det är ganska strikta regler på alkohol i Kerala. Som vi har förstått det är det svårt att få alkoholtillstånd men det problemet löses ju lätt genom kaffekoppar och tidningspapper runt flaskorna. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-21 18:45:20

Jag vill också sola, bada, dricka öl och en ha indier som har koll på läget. Är det en 20 cl snaps Fanny har i koppen eller?
Fortsätt njut o ha det gott!
Kram på er från ett blåsigt och regnigt Simrishamn :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-22 07:37:22

Öl är gott oavsett hur det kommer in i strupen.
Verkar ju jobbigt att vara 35 man för att fiska, men fångsten blir kanske desto större. Kul att få se.
Fina bilder som alltid- glad advent till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela