Kanyakumari

Publicerad 2013-12-15 16:08:28 i Indien,

Tjenahejsan! Nu är vi människor igen efter dagens bussfärd på dryga 5h och runt 230 km rakt söderut. Maxhastigheten för den lille gröne bussen låg på 75 kh/h. Det blir ju lite sådär med mat när man sitter på en svettig buss. Och inte blir det bättre när hålan man kommer fram till inte har någon ordentlig restaurang som kan servera ordentlig mat. Vi har kommit fram till att man måste gå till hotellrestaurangerna för att hitta något vettigt. Fast inte innan klockan 7, för det är då alla ställena öppnar. Men som tur var lyckades vi hitta ett ställe innan 7 ändå. 
Imorgon ska vi ta en tur ut till denna lilla holme. Är den största turistattraktionen här. Ska kosta 30 öre att ta båten ut haha.
 
 
Det var nån festivalliknande grej i stan och var 50e meter satt det en jättehögtalare som sände ut det fantastiska ljudet av en sjungande kvinna med gäll, pipig stämma. Det gjorde så fruktansvärt ont i öronen!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-15 18:48:37

En sån söt liten holme!
Undras vad man kan göra där? Ser framemot att höra imorgon.
Kramar o hälsningar fr mörkt o regnigt Brantevik.

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-15 19:21:05

Ni kan verkligen konsten att roa er billigt, 30 öre....
Ingen lite man precis, även han utrustad med antenner.
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela