Invasion

Publicerad 2013-12-22 18:54:16 i Indien,

Hallå i stugorna! Vi har som vanligt legat på stranden hela dagen. Snart är vi pepparkakor höhö. Vid halv 5-tiden tog vi dock en promenad till ATM-maskinen och supermarketen i byn. Skönt att röra lite på kroppen. Kan ju inte sega ner oss fullständigt bara för att vi råkar vara på stranden. De där musklerna vi byggde upp under trekkingen är i alla fall bara ett minne numera. Tragiskt.
Grannstranden har invaderats av indiska turister. Sanslöst med folk!
Värre än att hitta parkering på Kiviks marknad.
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-22 19:54:01

Jättefina bilder, men jag hade väntat mig bilder från ert boende, men de kommmer väl. Har full förståelse att det är skönare att ligga på stranden och sola än att städa.
Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2013-12-22 22:04:04

Ja jisses vad folk!
Får ni plats?! 😀
Härligt med levande pepparkakor, ni är säkert bruna och goa med! Äter lite hemgjort julgodis, kanske skulle smaka? Visst saknar ni Sverige o julen lite iaf...
Skulle kunna byta med er 😉!
Puss 😘😍❤

Postat av: Janne

Publicerad 2013-12-23 09:15:33

Hej på er. En riktig god jul och gott nytt år på er. Ha en fortsatt trevlig resa. Fortsätter att följa er, känns nästan som jag med och reser. Janne

Svar: Hej Janne! Tack tack, Önskar dig detsamma :) roligt att du följer oss. Hoppas att ni hade det jättebra i Thailand
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela