Hello to the queen

Publicerad 2013-12-25 18:54:52 i Indien,

Full fart har det varit på stranden idag. Den invaderades tidigt på morgonen av indier och båtar. De galer, dansar, badar och äter glass. Helst ska man ha en crickettröja och en tomteluva på sig och gärna dricka öl i vattenbrynet och slänga glasflaskan i havet. Därför har det inte varit lika behagligt på stranden idag. Var omringade av människor hela tiden. De som hade de två solstolarna bredvid oss var ungefär 20 pers och lika många ungar. Stranden ser numera ut lite som en soptipp. Lagom fram på eftermiddagen kom vi på att vi faktiskt har en pool... så jäkla smarta är vi. Varför la vi oss inte där?!
 
Kvällen har bjudit på en riktigt god middag. Kyckling, sås, grönsaker och potatismos, öl och en hello to the queen som är vår favoritefterrätt här i india. Helt perfekt! Sedan bar det av hemåt för att packa ihop ( tog max 2 minuter) och så har vi sett lite på svt play. Funkar som vanligt sådär. Imorgon ska vi upp tidigt för att vara oss och åka till Varkala. Nästa strand alltså, ca 6 mil härifrån.
Tidigare på dagen var det fullt med båtar som körde fram och tillbaka. Ingen bra kombination med att det var smockat med folk som badade. Det hela resulterade i att de körde på folk i full fart på väg in. Kan säga att vi inte badade efter ha sett det!
 
 
 
 
Söta lilla frukttanten! Vi har köpt frukt av henne varje dag och så fort hon ser oss så vinkar hon glatt. Idag fick vi dessutom en extra tallrik bananer då mangon var lite bristvara idag och vi inte fick lika mycket som vanligt. Blev väldigt mätta.
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-25 19:25:48

Vad gott att äntligen få en helbra middag!
Söta frukttanten- såna ska man va rädd om.
Ser verkligen ut som om ni är de enda blonda i den byn/stranden... kan tro att de flockas
Ha en superbra tur imorgon och lycka till med ny bostad!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-25 20:20:08

Så bra att ni ätit en god middag. Verkar till att ha varit en häftigt dag på stranden.
Trevlig resa i morgon och hoppas att ni hittar ett bra boende♥♥♥
Kram på er♥♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela