Escape

Publicerad 2013-12-04 15:54:25 i Indien,

Än så länge har Chennai inte imponerat på oss. Vad vi förstår så måste man åka tuktuk vart man än ska. Absolut inget ont om tuktuksen, för de är fantastiska, men det är lite tråkigt att inte bara kunna strosa runt lite som man vill och se vart man hamnar. Vi hamnade självklart på ett köpcentrum idag. Ett ganska fint sådant med affärer som t.ex. Vero Moda. Det mest färgglada Vero Modat vi någonsin sett. Men det bästa med stället var ändå bion där vi helt oplanerat (mja nästan i alla fall) spenderade en del av dagen. Det kostade hela 24 SEK för oss två att se på bio. Överkomligt, så att si. Filmen var rätt rolig men det roligaste var ändå när vi skulle köpa biljetterna... Innan vi ska slutföra bokningen och betala biljetterna säger killen något helt ohörbart. Först 3 gånger till Fanny och sedan flera gånger till Hanna. Men ingen av oss fattar. Till slut får han ta fram ett papper och visa oss. Då insåg vi att han bara ville upplysa oss om att det var 18-årsgräns på filmen haha. Så pinsamt att vi inte fattade!  
Detta lilla juletåg gick runt en minst sagt exotisk version av ett julland. Tigrar och zebror hör ju kanske inte direkt ihop med de söta små husen.
Filmval pågår!
Efter filmen kände vi att vi behövde röra lite på oss. Vi köpte två lite väl stora popcorn idag kanske.... Men de varade hela filmen i alla fall! Promenaden gick runt köpcentrumet för vi kunde inte gå någon annanstans.
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-04 20:05:55

Ni två kan då alltid hitta billiga nöjen. Bara ät, ni kan behöva äta upp er efter alla era magpinor.
Här hemma väntar vi besök av stormen Sven i morgon!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-04 20:07:06

Bio för 12 kr - det är verkligen fyndpris. Ser ju flott ut varuhuset.
Hoppas ni hittar runt till sevärdheterna även om ni ska ta Tuktuk.
Kram!

Postat av: Louise

Publicerad 2013-12-05 15:15:45

Farmor och "aupairflickan" Kay var inne på datorn och skrev till er men det försvann i rymden. De är i alla fall uppdaterade på er underbara resa.

Kram från oss alla

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela