Denpasar to...

Publicerad 2013-12-30 08:17:02 i Indien,

... SEOUL! 
Nu är det klart. Vi ska alltså till Sydkorea! Vi är supertaggade på detta och den 28 februari flyger vi från Bali via Shanghai. Vi har verkligen velat fram och tillbaka om vad och vart vi ska göra efter Indonesien. Det har varit Tokyo ( som båda har på topplistan), Vietnam, tillbaka till Hong Kong, resa in i Kina, Taiwan och så Sydkorea. Vridit och vänt på för- och nackdelar. Uppenbarligen har det inte hjälpt eftersom Seoul är SVINKALLT under feb-mars och kyla är ju inte vår grej. Men vi har ju fler långkalsonger än shorts med oss i ryggsäckarna (ja, hur tänkte vi där?!) och även mössa och vantar. Så när vi tänker efter kommer det nog ändå blir så nedrans bra och det ska bli så förbaskat kul! Denna resa blir helt enkelt inte lika lång som den förra men oj vad vi ser fram emot allt som komma skall.
Liten liten del av gårdagens fångst. Glömde fota den lilla hajen dock och när vi gick tillbaka va den halvt uppäten och inte lika kul att fota längre. I detta nu sitter Hanna och googlar på streetfood Korea och vi dreglar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-12-30 08:55:20

Fina fisken- nyttigt också :)
Vad spännande med SEOUL- det blir en tur att se framemot. Kan tro att ni har en del planerande nu att göra.
Kramar till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-12-30 13:15:26

Låter som ett trevligt och spännande resmål. Ni ska passa på att uppleva och njuta så mycket som möjligt.
Om Hanna dreglar så är det inte över fisk i alla fall, måste vara kyd.
Kram på er♥♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela