Vi har lite att berätta...

Publicerad 2013-04-11 14:12:11 i Thailand,

...för er som inte vet: VI ÄR HEMMA! Vi kom hem i tisdags. Och överraskade våra kära föräldrar och syskon och djur. De blev minst sagt förvånade haha. Men den historien får vi ta lite senare. Vi har ju annat att berätta först. För att kunna överraska fick vi skriva lite vita lögner här i bloggen så de senaste dagarnas inlägg har varit lite halvsanna.
 
4:e april
Här börjar historien. Vi skrev att vi skulle till Koh Phangan, vi åkte egentligen till Bangkok. Först båt i 1,5h och sen buss i 7h. Stannade halvvägs och åt nudlar. Och för att roa oss på bussen såg vi på film och åt chips. Ni kan tro vi var trötta när vi kom fram! Kom fram till hotellet (som var finare på utsidan än på insidan), såg lite på Sagan om ringen på TV:n och sen somnade vi gott trots att AC:n stod på 15 grader...
 
5:e april
Gick upp vid 8.30 och åt frukostbuffé. Den var över förväntan! Det enda som saknades var nutella. Åt sviiiiinmycket. Verkligen jättemycket. Det fanns ju kanelbullar. Efter en stunds matkoma tog vi monorail till Siam center där vi traskade runt ett bra tag, shoppade lite och så. Hade läst om ett coolt ställe med unga designers som skulle ligga runt Siam square. Vi letade. Och frågade alla möjliga människor, men ingen visste vad det var. När vi till slut hittade skiten var den nerlagd - lyckat! Så vi gick till Paragon och besökte bion. Deras popcornlådor var så små så vi fick köpa 3, de var helt fel i storleken jämfört mot läsken som var helt enorm. Efter reklamen ställde sig alla helt plötsligt upp och kungen uppenbarade sig på bioduken och nationalsången började spelas. Det var bara att haka på alla andra och försöka att hålla sig för skratt. Tänk om det hade varit så i Sverige liksom? Såg i alla fall the Host om ni vill veta. 
Såhär glada var vi när vi väntade på båten
 
Bion var huuuuuge!
En hel affär fylld med tillbehör till Furby's
Siam center
 
Fortsättningen följer!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-04-11 19:12:30

Hi

Scandal beauties

Tack för roliga inlägg och fina bilder

Hare

Granny and Kaspar

Postat av: Karin

Publicerad 2013-04-11 19:19:26

Snacka om att först bli lurad och sedan ovan på allt ihop, så fruktansvärt överraskad. Vet knappt om jag hämtat mig ännu. Allt finns filmat då hakan hänger vid knäna typ. Men vad härligt att ha töserna hemma igen! Behöver inte skriva kram på er, för det har ni fått några sen ni kom hem.

Postat av: my

Publicerad 2013-04-12 02:50:47

Vad busiga ni är. Och just nu önskar jag att jag var hemma så att jag kunde träffa er. Men ni kan ju alltid planera en resa till USA :D

Svar: Nej, det är kallt och allt är ju som vanligt! Man vet aldrig, kanske har vi vägarna förbi snart?
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela