Tandkrämshelvete

Publicerad 2013-04-06 16:16:03 i Thailand,

Jag lovar att detta blir sista gången vi skriver om tandkräm men alltså.. Idag så köpte vi ju faktiskt en. En stor tub dessutom och när vi provade den så smakade den SALT?! Räligaste jag smakat någonsin. Måste alltså köpa ny imorgon igen. Oj vilka problem vi har!
 
Vi hyrde ju då som sagt vars en snorkel idag. Har guppat omkring typ hela dagen. Hade ganska mycket tur för det har varit lite molnigt idag så ryggen stektes inte. Några bilder har det inte blivit för vi tog inte med oss några grejer ner till stranden då vi inte kunde hålla koll på dem. Hm ja det var nog allt vi hade att rapportera ifrån Koh Phangan. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-04-06 16:37:42

Vilket problem ni har :) Stora problem... Själva är vi uttröttade efter en lång promenad i solen på Grönet - t o m hunden är utslagen.
Ser framemot en kväll i soffan- Kramar till er från alla oss i Brantevik.!!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-04-06 18:36:00

Tänk att när ni äntligen får köpt tandkräm, så smakar den räligt. Stackars er! Men trots allt elände med tandkrämen verkar ni till haft en skön dag.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela