Sista dagen i värmen

Publicerad 2013-04-15 15:01:39 i Thailand,

Vi har ju fortfarande inte skrivit om sista dagen och om hemkomsten. Så det kommer här!
 
8:e april
Tog det riktigt lugnt på morgonen. Åt en lång (och jävligt stor) frukost innan vi packade det sista och gav oss av. Lämnade väskorna på hotellet och gick mot frisören. Och det har vi ju berättat om. Vi klippte oss faktiskt och fixade naglarna med. Allt för att vara så fina som möjligt när vi skulle chockera våra föräldrar. När det var klart tog vi monorail till flygplatsen där vi åt, bytte om till varma kläder och sedan checkade in. Första stoppet var Kina och Guangszhou. På detta flyg träffade vi även den "trevliga svenska tjejen" vi sa att vi tagit en öl med haha. Så vi har bara halvljugit om allt ;) Väntetiden var en timme och kl 01.00 gick den 13h långa färden mot Paris. Kollade på film, spelade spel och sov. Fick äcklig mat och blev arga på flygvärdinnorna. Åkte med China Southern Airlines och fick äran att sitta allra längst bak. Vilket innebar att den maten vi vill äta var slut när det var vår tur att välja. Så vi fick ta vad de hade, vilket var fisk till middag och nudlar till frukost kl 05.00 på morgonen. KUL.
 
9:e april
I Paris ösregnade det och temperaturen låg på hela 6 grader. Behöver vi säga att vi frös och undrade vad fan vi höll på med? Hade sådär en timmes väntan i Paris också. Hann i alla fall borsta tänderna och ta på oss extra strumpor innan det var dags att boarda nästa plan till Kastrup. Somnade på en gång och landade ca 2h senare i Köpenhamn där temperaturen låg på 2 grader. Möttes av pölsedoften precis som vanligt innan vi gick för att hämta väskorna. Som tog en jädra tid på sig för att komma ut. Men de kom till slut i alla fall, tur det! Tog på oss ännu lite mer kläder och tog sen tåget över bron till Malmö. Sprang för att köpa falafel, träffade Hannas syster Marie och satte oss sen för att trycka i oss falafeln. Det. var. GOTT. Eftersom vi inte kunde komma hem hur tidigt som helst så fick vi gå och köpa lite lösgodis för att fördriva tiden. Inte så dumt. Sen stod vi i trappuppgången hemma hos Hanna i simpan vid 5-tiden. Ringde på dörren med en flaska champagne i näven och möttes av 2 föräldrar vars munnar såg ut som fågelholkar. Efter att ha förklarat resrutten, hällt i dem lite champagne och kramats ett antal gånger förstod de nästan vad som hänt. Fanny tog sig hem till Brantehåla och chockade först både bror och hund (som för övrigt kissade ner hela hallen av lycka (hunden då alltså)) och sen även föräldrar när de kom 10 minuter senare. Att döma av deras reaktioner kan man ju säga att vi lyckades! Vi var lite oroliga för att de skulle ana något. Det är inte helt lätt att försöka lura våra googlande och snokade flera-tusen-frågor-föräldrar som vill veta exakt ALLT. 
Redo för avfärd!
Bye bye China, see you soon?
FALAFEEEEEEEL!
 
Vi är ju inte helt klara än. Tänkte skriva några fler inlägg om lite allt möjligt och kanske visa er några fler bilder. Det finns ju trots allt en hel del som inte kommit ut här. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-04-16 06:20:34

Va skönt att ni inte är "klara" m bloggen- då har jag frukostläsning ännu ett tag :)
Alltid trevligt att läsa vad ni egentligen gör och tänker- för vi har förstått nu att vi inte får veta hela sanningen...
Skönt att ha er hemma iaf - vi är många som har längtat o väntat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela