Dröm eller verklighet?

Publicerad 2013-04-16 13:37:00 i Thailand,

Har nu blivit av med jetlagen, nästan i alla fall. Fryser konstant och man kan ju inte säga att det lockar att gå ut. Men det är ju ingen snö i alla fall! Dricker massor med kaffe och äter allt som vi skrivit upp på våra matönskelistor. Har laddat ner Mysteriet på Greveholm som vi ska kolla på inom de närmsta dagarna samtidigt som vi ska dela på en kladdekaka. Det tog nog ett tag innan våra föräldrar förstod att vi verkligen kommit hem. Såklart var det samma för oss och det känns ganska konstigt. På ett sätt känns det som tiden har stått stilla här och ibland även som om vi bara har drömt oss bort ett tag. Men sen så känner man sig även annorlunda. För vi har lärt oss så otroligt mycket varje dag och hela tiden. Vi har växt både i sinnet och på bredden. Nu ser vi kanske inte likadana ut som vi gjorde efter 4,5 månad i Australien... Fy fasen. Vi är ganska glada att det gick bort av sig själv efter en stund i Malaysia. 
 
Det ska även bli väldigt intressant var vi hamnar till hösten. Vi har varit hemma en vecka nu och det kliar redan rejält i resefingrarna. Vi har såååå många idéer och planer. För många faktiskt. Inte sunt, man blir ganska så tokig på sig själv. Tur att vi är två som har samma åkomma. Och att vi dessutom hittat varandra. 
 
Finns ju en risk att ni redan sett vissa av dessa bilderna för vi kommer faktiskt inte ihåg alla vi lagt ut. Tro det eller ej. Men här har ni några unseen moments som vi själva tycker är rätt vackra ;)
Hanna säger: Ta nu en bild på mig. Jag gjorde bara som jag blev tillsagd :)
Råkade då fota Buddhas arsle. Råkade.
Tuk-Tuk Time! 
Back in Australia.. Närmare bestämt Brisbane och en partykväll. Som ni ser hade vi ju rätt kul.
Var ute och handlade mat i Sydney och det är ju tur att man har kameran med sig ibland så man inte blir uttråkad.
En underbart fin morgon i Blue Mountains
Här står jag och larvar mig. Det var bara typ 100 meter ner. Jag har alltid haft hög IQ om ni undrar.
Hanna i Canberra. Hon har precis vunnit tävlingen om vem av oss tre som kunde hålla händerna på det ASvarma räcket längst. 
En soluppgång utanför Canberra
Majs till middag. 
 
Det kommer faktiskt ett inlägg till. Hoppas vi. 

Kommentarer

Postat av: Miranda

Publicerad 2013-04-25 21:22:31

tänkte bara säga att det har varit väldigt roligt att följa er på er resa :) hoppas ni ger er ut igen! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela