Barbie and her friends

Publicerad 2013-04-07 17:37:35 i Thailand,

Vi sa att vi skulle sluta skriva om tandkrmäm men nu när vi har köpt ny tandkräm igen måste vi berätta lite till. Eftersom den smakade så salt så tänkte vi att något sött kan ju vara bra. Sagt och gjort - vi köpte en Barbietandkräm. Den är rosa och jättefin! Som vi tidigare hintat om så åker vi till Koh Samui imorgon. Köpte båtbiljetter innan idag. Så vi håller på att packa lite nu. Har inte hunnit dra upp hela väskan nu som tur är. Efter en guttig frulle med bananshakes så gick vi ner på stranden en sväng. Fram mot eftermiddagen blev det en kall öl och nu ikväll har vi ätit kyckling och ris precis som vanligt. 
 
Vi vet att vi varit lite kassa på att blogga senaste tiden. Eller i alla fall kassa på att lägga upp bilder. Vi har haft annat för oss helt enkelt. Men vi lovar, dyrt och heligt, att det fixar vi inom ett par dagar!
Gudomligt snygga va?
Bästa balsamet som finns. Är för svart hår men funkar grymt bra även för oss ljushuvuden. Och så vår nya tandkräm såklart.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-04-07 18:09:47

Vilka bländande vita leenden, som gjorda för reklam för tandkräm. Ni får absolut inte skita i och blogga. Vad ska Jeanette och jag annars fylla våra dagar med, om vi inte kan kommentera.
Trevlig resa i morgon mot nya ön.
Bamsekramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela