Bangkok

Publicerad 2013-04-12 13:37:00 i Thailand,

6:e april
Som föregående dag åt vi asmycket till frukost och direkt efteråt åkte vi till Chatuchak market. Den är rätt enorm och vi gick där i typ 5h och fick med oss gaaanska många påsar hem haha. Svettigt som bara den var det. 36 grader, mitt på dagen och strålande sol. Sen åkte vi och svalkade ner oss på Terminal 21 som är ett köpcentrum inrett som en flygplats där varje våning är en ny stad. T.ex. så finns Tokyo, Istanbul och Paris. Däremot är det lite konstigt att källaren är Karibien? Sen när är det en stad undrar vi? I alla fall så var Tokyo bäst. Och så fanns det Pepper Lunch på San Fransisco och där var vi givna kunder. I övrigt var stället inte så hippt så vi drog till Siam Paragon och åt Cinnabon. Gudomligt som vanligt! Men nu när vi har smakat i stort sett alla smaker så kan vi lätt säga att orginal bullen är bäst! Skulle sen åka hem men hamnade på Pat pong market. Dock sög den så vi var ändå hemma rätt fort. Slängde oss i sängen, vilade våra trötta fötter och såg på tv. 
 
7:e april
På förmiddagen latade vi oss lite vid poolen. Sista chansen att bättra på brännan och svettas lite extra i solen. Det känns så sjukt att vi ska åka hem imorgon. Helt overkligt, känns som om vi bara ska till nästa ställe. Fast vi är lite spända då vi ska överraska alla där hemma och vi har haft svårt att hitta på grejer som ska vara trovärdiga till bloggen. Kände för att vara lite kulturella idag så vi tog taxi till ett tempel, Wat Pho. Såg på jättebuddhan och trängdes med alla andra svettiga människor. Efter ett tag där tog vi tuk-tuk till floden för att åka båt till Asiatique. Var där lite för tidigt så vi gick för att köpa dricka så länge. Fanta blueberry är riktigt god, men enligt Hanna är det inget som slår strawberry. Därefter åt vi rätt äckligt mat, vilket innebär att vi bara åt lite ris. Tog sen en sista frappe på Macca's, vilken inte alls smakade som vanligt men den var helt okej ändå. Väl på Asiatique var stället jättemysigt dock skulle man åka dit lite senare än vad vi gjorde eftersom det inte kommer igång förrän senare på kvällen. Fick med oss lite t-shirtar hem i alla fall. Det är det enda som går att handla, allt annat är i barnstorlekar. Åt middag och började färden hem till hotellet. Våra fötter var trötta och ömma. Det är inte direkt ultimat att traska runt i flip-flop i 10h per dag. Hade ju lite att packa när vi kom hem så det och malaysisk musik roade vi oss med på kvällen.
Lite trafik på väg till marknaden
Våra prutskills var lite.. oslipade?
Terminal 21
London
Istanbul
 
Yummy!!!!!
 
 
Han är rätt stor
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-04-12 18:45:17

Underbara bilder som vi helchockade föräldrar nu kan njuta åt. Skönt att inga bilder finns på oss när dessa förljugna dolls kom hem. MEN ACK så välkomna de var! ÄNTLIGEN!!!!!!
Tusen kramar och tack för alla trevliga blogginlägg o bilder som vi ju givetvis kommer att sakna på sitt sätt!!
Säger alla vi 4 + hunden som kissade på golvet av glädje - i Brantevik.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela