April april

Publicerad 2013-04-01 15:21:52 i Thailand,

 Har ni blivit lurade idag? Det har inte vi. Om ni ville veta. 
 
Vi har varit fett sega idag. Fy sjutton, vi börjar bli gamla! Kan meddela att vi inte var de ända som drog tidigt från stället igår. De flesta vi har pratat med delar vår uppfattning om att det sög. Synd. I vilket fall som helst så började vi kvällen med att käka mat, gick hem och fixade oss lite och sen gick vi ner till stranden för att förfesta lite. Träffade lite trevligt folk. Drack så gott vi kunde ur våra enorma hinkar och vid 23.30 var vi nog en tio pers som delade en taxi och åkte mot the Castle party. Och efter typ 2 timmar åkte vi hem igen. Idag har vi inte gjort många knop. Inte för att vi gjort det de andra dagarna här heller. Men imorgon! Då ska vi dyka :D
Detta möget drack vi. Vars en bucket. Man fick nämligen 2 till priset av en vilket vi missade när vi beställde haha. Man hade behövt vara minst 3 pers på en om man skulle få ner den på den korta stunden vi satt där! 
 
Kvällens underhållning; en grym fireshow!
Stället, vi vill inte kalla det för klubb. Så kasst var det.  
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-04-01 18:05:13

Inte konstigt om ni är sega idag, om ni drack upp vad som fanns i den spannen.
Kan förstå att ni måste ta det lugnt och ladda batterierna inför dykningen i morgon. Var rädda om er!
Kram på er :)

Svar: Vi drack inte ens halva!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela