Rubrik saknas

Publicerad 2012-10-13 03:14:06 i Australien,

God morgon! 
Kl är 10.30 här och vi har precis vaknat. Har dock bara sovit i 4 timmar haha. Blev precis väckta av managern som trodde att vi skulle checka ut idag?!  Klantarsel. Vi har förresten döpt honom till pricken eftersom han verkar lida av extremt kort stubin. En dam som inte kom överens med honom sa att han va " a prick " vilket stämmer ganska bra, därav det nya fina smeknamnet. Ja ja, igår i alla fall så åt vi en smarrig köttbit, stekt potatis och sås. Vi hade till och med sallad till, icke dåigt. Gott blev det och dunken med vin brevid satt rätt fint den med. Åt choklad till efterrätt och senare vid 23-tiden gick vi ner mot stan och Woolshed som typ är en backpackerbar. Men det var inget direkt drag där så vi gick ganska fort vidare till Gilligans som också är för backpackers fast större. Rakt in på dansgolvet och där träffade trevliga austalienare att dansa med. Dansade tills det kändes i hela kroppen och sen bar det hemåt. Smidigt väckte vi vår inneboende som för övrigt gick o lade sig vid 21.00... Vid 07.30 var vi uppe och åt frukost haha. Sen gick vi och lade oss igen. Och nu sitter vi i sängen och tänker att det skulle vara fantastiskt gott med lite för mycket svettiga pommes och en fettig burgare. Yep, hade varit gutt. Vi hade ju då kameran med oss men inte tusan tog vi några bilder. Men ni ska få en på maten vi åt i alla fall :
 
Ja.. nu ser det ju inte alls gott ut. Men det var det faktiskt. Tragiskt att äta allt på plasttallrikar dock.Men det var ju lite värre ändå när vi hittade en kackerlacka i besticklådan i morse... ååååååh tur att vi flyttar in till bilen snart. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-13 07:37:57

Härligt att läsa kvällen blev trevlig i går med god mat o dryck och dans, nice.
Ta nu inte det lilla husdjuret från bestickslådan med i bilen, verkar vara trångt nog ändå. Ha en fortsatt skön dag o ät svettiga pommes.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-13 07:55:09

Ha ha svettiga pommes o burgar - då har kvällen varit givande!!! Fanny som annars sällan går nära dessa varianter :)
Ha en vilosam dag innan ni påbörjar packningen för nästa mål -kram

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-13 08:13:59

God morgon. Blev ej väckt av ett klantarsel,utan av ett jävla väder=regn o blåst.Ser ut att varit en härlig måltid,kontrasten till svittia pommes,nä ta nudd anned!!!!.En ny vän på rummet,hoppas ni slipper det i bilen.


HA DE

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-13 17:31:23

Hej Daniel,Hanna och Fanny !
Nu är väl bilen färdigt inredd, så slipper ni dela rum med andra, de skulle ju ändå inte få plats i er fina van .
Sanna o jag har precis kommit tillbaks från äppledagen på Kiviks Musteri där vi jobbat idag massor av folk.
Ha en fin tur från Cairns till?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela