Svettiga

Publicerad 2012-10-26 06:28:03 i Australien,

Luften står stilla här. De små vindpustarna kan man räkna på en hand idag och det är 33 grader. Det brukar ligga runt 29 vilket är ganska behagligt. Så idag känns det som värmerekord för vår del. Det är det antagligen inte, det är säkert bara för att vi är lite inåt landet nu. Det bästa är att det ska bli 35 imorgon. Nog om detta. 
 
Igår hämtade vi ut våra tax-file numbers! Yaaaay. Annars så körde vi mest. Idag har vi varit i Yeppoon en sväng och sedan körde vi en bit söderut tills det tog slut med vägar. Åt en glass och körde tillbaka mot Rockhampton. Rullade in på en camping och lagade nudlar. Nu ska vi googla lite. Fast helst jättemycket. Helst hitta något vettigt också. Som ett jobb typ. 
 
Hanna och Daniel i Yeppoon 
En snäll gubbe från Perth tog bild på oss i Emu park eller Keppel eller ja.. hålorna såg likadana ut.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-26 07:19:29

GRATTIS! Då ska väl jobb också ramla på så att kulorna rullar in till kassan :) Hoppas ni hittar ett trevligt ställe där ni kan trivas.

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-26 07:36:23

Ja gratulerar nu faller saker och ting på plats.Tycker som Jeanette att hoppas ni hittar ett bra ställe där ni kan trivas.
Kul att se de fina bilderna.

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-26 09:10:05

Söka jobb o 33 grader varmt,kan inte bli bättre.Här är det 3 minus, o här är det inga jobb att söka.Ha nu en bra da.




HA DE



Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-26 10:12:55

Måste ju ändå va bättre o va "svitt" än o frysa eller hur? Önskar er lycka till att hitta jobb o en bra plats att bo på, det fixar ni säkert. Fortsätt o va rädda om er :)
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela