Svenska skämt, en knasig påg och KÖTTBULLAR (och revet då)

Publicerad 2012-10-04 13:27:00 i Australien,

Alla barnen skulle bli elektriker utom Daniel för han skulle ge fan i el.
 
Hej!
Yep nu undrar ni helt säkert om the great barrier reef. Ja, de va skit. Hanna har inte ens känt på vattnet idag... Fanny snorklade i max 15 minuter på första stoppet men kunde i alla fall genomföra dyket tillsammans med Daniel. Det gungade något enormt, folk runt om kräktes, det var kallt och ändå har vi lyckats bränna oss på de få minuterna solen var framme. Det till och med regnade ett tag. Hanna har bränt halva huvudet haha! Vattnet var även grumligt pga blåst och att vädret inte har varit bra de senaste dagarna. Det var jättefina fiskar och koraller som vi fick se men vi är alla tre ändå lite besvikna på dagen. Fast det kan ju inte hjälpas hur vädret är. Ja, finns inte mycket mer att säga, spenderade mest tid på båten och inte i vattnet allihopa.
 
Ikväll har vi lagat köttbullar och potatismos! Det finaste vi gjort ever. De andra gästerna blev lite avundsjuka och en knäpp tysk kille till och med snodde en av oss.. Vilken typ! Sen drog vi massor av blondinskämt och alla barnenskämt och Bellman såklart. Insåg ganska snabbt att vi glömt många och nu sitter vi och googlar dem.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-04 13:48:52

Det var ju synd att vädret var kasst,men ni fick ju se några fiskar??
Ser fram emot lite bilder när ni dök o Hannas solbränna.Köttbullar o mos hörs riktigt Australienskt? kanske med kängurukött??
Här blir det kaffe med kanelbulle för det är kanelbullens dag.


HA DE


Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-04 16:06:12

Hej Daniel Fanny och Hanna !
Nä men varför blir det så för er, nu måste "turen" komma till er snart håller tummarna på att ni lyckas uppfylla era drömmar.
Blev ni också sjösjuka ?
Här regnar det, men Sanna o jag har fullt upp ändå,vi ska träna på Helsunt ikväll och hon övningskör var dag.
Kram Susanne
Kul att höra från er varje dag det känns tryggt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela