Rastplats

Publicerad 2012-10-25 06:49:40 i Australien,

Hejhopp. Sitter på en rastplats vid en sjö en bit utanför Rockhampton. Det låter väldigt mycket bättre än vad det är. Var tvugna att stanna någonstans för att äta en sen lunch och ja, här hamnade vi. Med lite hjälp av den där förbannade gps:en. Har precis varit inne och storhandlat, var dags att fylla på förrådet av burkar och pasta. Rockhampton verkar... vara precis som alla andra jäkla hålor. Surprise surprise! Har bara kört idag igen. Inte hänt något speciellt alls. Det är road work var 500:e meter och var 1000:e meter ligger det ett dött djur, som vanligt alltså.
 
Nu är vår exklusiva lunch alldeles strax klar. Vi hörs senare ikväll, förhoppningsvis. Inte säkert batteriet tillåter det.
 

Kommentarer

Postat av: Kyllan

Publicerad 2012-10-25 09:56:47

Tycker det låter helt underbart, att kunna ta dagen som man vill. Stanna vid en fin sjö och fika och bara njuta. Här är det grått, trist och kulingvarning. Vad annars när det är Tomelilla och Sjöbo höstmarknad. Det finns små "manicker" att sätta i cigarettuttaget (om det finns något), med en USB i andra änden, för att koppla in datorn. Laddas då under tiden man kör. Take care!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-25 19:43:50

Hej Daniel,Hannaoch Fanny !
Ja såna dagar ingår i livet också där det inte händer nåt speciellt.
Hoppas ni snart får nya häftiga naturupplevelser.
Vart är ni på väg ?
Blir det lite nyttig mat ibland också för er inte bara burkmat ?
Ha en fin dag.
Hälsningar Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela