Pumpa däck är mer vår grej

Publicerad 2012-10-20 12:29:04 i Australien,

Vi har verkligen fått ett husdjur! Ett pungdjur av något slag som är ganska stort och han smyger omkring här runt oss och är helt orädd. Bara han inte hoppar in i bilen så är vi glada. Mja efter lunchen och förra inlägget åkte vi till macken för att fylla på lite luft i däcken och lite bensin i tanken. Gick bättre än med oljan. Sedan var vi inne i stan en stund, fikade lite och så. Ikväll har vi lagat pytt i panna som blev riktigt gott ju. Ehhhhh nu hoppade det ut något annat djur ur buskarna... mindre råttliknande sak (dock ingen råtta). Mysigt värre. I alla fall så sitter vi nu här o har precis tryckt i oss lite chips.Lugn kväll ikväll eftersom vi ska iväg imorgon. Vi ska göra er lite besvikna och erkänna att vi inte har tagit en enda bild idag. Ska försöka fota massor imorgon! 
 
 
Idag fyller även Samuel år! Ett stort Grattis på din 18års dag önskar din bror Daniel!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-20 13:06:16

Ja, håll ögonen på djuret så ni inte får en inneboende, inte kul kan jag berätta. Vår inneboende på jobbet, som var en råtta hamnade som tur var i fällan. Ha det nu superhärligt i morgon!!! Glöm inte bilden på nya kepsen Hanna!
Kram på er :)

Postat av: Samuel Nagel

Publicerad 2012-10-20 19:15:06

Tack så mycket!
du får ha det så bra nu när du ska ut och segla.
Kram Samuel

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-21 10:53:46

Hej på er !
Hur stort är ett pungdjur och har ni sett honom ?
Hoppas ni får en fin tur i morgon och får uppleva mycket fint.
Vi firade Samuel på "Fridens" igårkväll väldigt mysigt.
Hälsningar Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela