Potatismos

Publicerad 2012-10-31 08:26:19 i Australien,

Vaknade till solsken imorse, väldigt trevligt! Var uppe och sprang en runda vid 7 och då stekte solen ordentligt redan. Det var vi och kängurusarna som var ute och sprang vid den tiden, trevligt med sällskap. När vi hade tagit en lång dusch och en lång frukost bar det av mot en by som heter 1770. När vi kollat lite åkte vi vidare mot Bundaberg. Tog oss ca 2h att komma fram. Vi har frågat runt på jobbcenter, infohus och på en och annan farm. Ja det gav ju inget såklart. Åt finlunch ute bestående av kebab och en burgare för Daniel. Handlade potatis också och det ska bli så jädrans gott ikväll! Dessutom har vi köpt ägg. Riktig lyxfrulle imorgon kan ni tro! Wawawa. Här blir man glad för det lilla verkligen haha. 
 
Inatt kör vi gratiscamping igen. Börjar vänja oss vid det här livet lite nu. Man lär sig en del om allt möjligt. Något nytt varje dag, det är det som gör allt så roligt. I alla fall så ligger denna rastplatsliknande camping i Gin Gin ca 5 mil utanför Bundaberg. Hamnade här eftersom vi besökte lite farmer i krokarna. Pallade inte köra in till Bundaberg igen.  Kanske att vi gör det imorgon för att fixa Kung Mange och tvätta. Börjar bli ont om underkläder igen haha. Nej nu får vi nog ta tag i matlagningen innan solen går ner. 
 
Ett av våra söta husdjur!
Det är bäst att hålla avståndet när man går förbi dem (I alla fall om man heter Hanna och tycker de är lite väl... stora... typ?), de skulle ju kunna attackera. Eller? 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-31 08:52:36

Undras om det blir nåt till potatisen?

Skönt att höra att vädret är bättre.
Gulliga husdjur tycker jag, men jag förstår Hannas respekt - man vet ju aldrig... :)
Ha en riktigt bra kväll!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-31 14:29:27

Härligt att solen lyser på er, då kommer snart jobben också.
Hanna, jag förstår verkligen att du håller avståndet till era husdjur, vet precis vem du fått det ifrån....
Hoppas att ni ätit en god middag ikväll.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela