Ösregn

Publicerad 2012-10-03 02:38:03 i Australien,

Det är snarare ösösösregn. Och vill ni veta det bästa? Det ska fortsätta fram till lördag... Det skulle ju vara just our luck om det blir pisseväder imorgon när vi ska simma med fiskarna. Nu när det regnar så får vi istället för att lata oss vid the lagoon som vi typ hade tänkt (eller ja... Hanna hade) gå till the post office och fixa tax file number och gå någonannanstans och fixa medicard. Och såklart fortsätter vårt letande efter en van. Kanske att vi har turen på vår sida idag då?
 
En bra sak är i alla fall att vi flyttat ifrån överjävliga koala idag. Kanske att vi får sova en hel natt för första gången på 4 dagar när vi går och lägger oss ikväll. I natt har de spelat beerpong mellan 4 - 5. De som förlora blev inte glada kan vi meddela. Det hördes mycket tydligt. Underhållande sådär när man försöker sova.  

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-03 06:37:57

Ni har ialla fall mnst 25 grader iregnet. STORT LYCKA TILL med köp av Van - hoppas det blir ett bra köp idag. Kram

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-03 07:25:00

Hej Daniel,Fanny och Hanna
Det får inte regna i morgon nu när ni äntligen ska ut på tur.Håller tummarna på fint väder och att ni hittar en Van idag.
Det är så trevligt att följa er resa på denna blogg.Tycker ni är fantastiska som håller den så levande.
Ha en fin dag.
Susanne

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-03 09:16:19

Verkar bli en sån dag då man lyckas med bilköp.Vad fan är beerpong?? kanske bordtennis med pilsner?Hoppas ni får sova riktigt gott inatt,annars får ni säga till dom att gå ut o kasta boomerang istället.


HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela