Bowen

Publicerad 2012-10-18 12:07:02 i Australien,

Efter oljeincidenten så tuffade vi vidare och efter ca 2h var vi framme i Bowen. Vi hade kollat ut ett ställe att vara på över natten med efter lite mera granskning av det hela insåg vi att det var förbjudet att övernatta där. Fick till slut ta in på en camping lite utanför stan som är lite väl dyr. Upp med bord och stolar och fram med vårt lilla gaskök för att få i oss lite mat. Imorgon är tanken att vi ska in och se de fina stränderna, bada och snorkla om det går. Sedan kör vi nog ännu en liten bit söderut och övernattar där.
 
 
 
Nyfikna var de och de små ville man helst ta med sig hem!
Cassowaryn är en heeelt enormt stor fågel och väldigt tjusiga
Dagens utsikt från bilen. Känns som man kör brevid savannen ibland. Om man då bortser från att man inte ser ett enda djur. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-18 12:27:12

Synd det där med bilen, men man lär sig av sina misstag eller hur? Jättefina bilder. Ha en skön dag på stranden i morgon, hoppas att ni kan snorkla.
Många stora kramar på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-18 12:43:55

Vad gulliga känguror o inte minst koalan :)
Glöm bileländet nu o fira att ni har klarat av en eländesdag - nu kan det ju bara bli bättre - eller?
Ha en mysig stranddag!

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-18 16:25:58

Skit i oljemissödet.Vilka härliga bilder,utsikten från bilen är ju inte så dum,liknar inte precis vägen till Gladsax !!!!o där ser man bara kor.
Ha nu en skön natt,hoppas ni får snorkla imorgon.


HA DE

Postat av: Marie

Publicerad 2012-10-18 20:52:19

Så nu får vi rätta till saker - vägen till Gladsax är väldigt fin, idag njöt vi av en fantastiskt fin rosa/orange soluppgång!!! Ja, ja...ni har ju också fin utsikt - o vilka fina djur, gos gos!
Ni verkar ha det super! Lite avis...Kramiz

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-19 08:40:38

Vilka fina bilder framförallt den gosiga koala björnen.
Varför finns det inte en massa vilda djur som kängurus på vägarna eller är det på andra ställen de springer fritt överallt.
Oh jag såg bilder på de fina stränderna ni skulle till idag.
Hm jag blev riktigt avis,hoppas ni får uppleva mycket fint,var rädda om er tänker då framför allt på grejor som brännmaneter,hajar och idioter i trafiken.
Kram Susanne

Svar: Självklart finnas det vilda djur, vi har sett en liten känguru hoppa över vägen och en lite större reptil. Annars ser vi hela tiden överkörda (döda) djur, framför allt kängurus vid vägkanterna.
/Daniel!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela