Nu vet vi hur ni har det i höstrusket

Publicerad 2012-10-28 10:46:43 i Australien,

Hej och hå vad vi är dåliga på att uppdatera här! Men nu kommer hela dagen på en gång istället. Vi kan nästan säga det med en mening också : Det regnar MYCKET.
 
För att ändå utveckla det lite..
Efter värmen igår var hela natten varm och klibbig ända in på småtimmarna då det började så smått att regna. Vi hade tur att ha uppehåll under frukosten men annars har det verkligen ÖST ner konstant. Det är inte särskilt kul att campa då. Tackar hen där uppe för att vi inte har tält också. Efter frukosten började vi alltså köra inåt landet. Det var ju lite mysigt i början när det regnade lite smått och man såg kängurusar hoppa längs med bilen. När vi sedan insåg att det verkligen inte tänkte sluta var det mindre mysigt. Nu är vi i alla fall i Emerald och det har väl inte hänt mycket annat under dagen. Vi har för en gångs skull druckit varmt kaffe idag eftersom vi har frusit ikapp med regnet ( har väl varit runt 20 kanske men ganska rått). Annars brukar det vara iskaffe som finns i glasen. Nu ikväll lagade vi alltså mat i ösregnet och det gör vi aldrig om igen. Fast det såg rätt kul ut när vi satt där i bakluckan med ponchos o regnjacka. 
 
Imorgon ska vi ta tag i jobbsökandet på allvar hoppas vi. Har lite att ta itu med i alla fall. Ska bättra oss på det där med att ta bilder t.ex. Snälla hen där uppe, gör så att det slutar pisseregna och ge oss ett jobb. Tack på förhand. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-28 10:59:06

Hade ju vatt kul att se bild på ätandet i bakluckan :)
Ni ska se att solen skiner imorrn o att hen är nådig och ger er ett jobb på köpet- ha en god kväll.
Här skiner höstsolen och frosten har just släppt sitt tag- ganska fint för att vara här!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-28 11:16:22

Efter regn kommer solsken så sägs det i alla fall. Lycka till med jobbsökandet i morgon!
Kram på er :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-28 19:42:07

Hej DAniel,Fanny och Hanna
Ja det där med "compact Living" är ju inte så roligt när det regnar.
Det lät kul med kängurusarna var de många som sprang ja eller hoppa längs bilen?

Vart ska ni nu och vad är det för jobb ni ska söka ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela