Nu är det bara foppatofflorna som fattas...

Publicerad 2012-10-14 12:05:42 i Australien,

HAJ!
 
Just nu sitter vi här i mörkret, vid vårt sviniga campingbord och käkar grapefrukt som vi tog längs vägen idag. Inte alls fy skam. Världens godaste grapefrukt typ. Kanske mest för att den var gratis haha. Det här campinglivet har börjat ganska bra ändå. Trots att vi går emot våra egna principer om att aldrig bli en campare. Vi kommer inom kort vara experter på detta område. När vi kommer ihåg att köpa batteri till lampan, köpa tändare till gasspisen och lär oss komma överens med gps:en. Vi ska dock göra er besvikna, här lever man i flip-flop inte i foppatofflor.
 
För att börja berätta om det mer väsentliga. 1. Vi bor typ 10 meter från havet. 2. Vi både hör och ser havet. 3. Daniel samlar kokosnötter. Haha nej.. Eller jo allt är ju sant men. Vi börjar från början. Lämnade Cairns vid 10.30 idag. Körde mot nån gammal krater som var fylld med vatten. Man kan ju kalla det sjö då. Tänk Gyllebosjön. Fast med sköldpaddor i. Sen körde vi till Millaa Millaa där vi kollade på ett sagolikt vackert vattenfall. Riktigt fint! Käkade lunch här, en fenomenal pastasallad med alldeles för mycket cayennpeppar. Kollade sedan på ett annat vattenfall också men det sög. Vid 17-tiden nådde vi vår slutdestination; Mission Beach. Den har blivit inofficiellt utnämnd till en riktig paradisstrand och vi instämmer. Det enda som inte är så trevligt är att Australien är ett jäkla u-land när det kommer till täckning/mottagning på mobilen. Det är ett stort kryss på den. Så tänk på det om vi inte bloggar på ett tag eller inte svarar på sms, vi kan vara vid liv ändå. 
 
WOHO roadtrip!
Vår fina egenuppsatta backspegel. Är vi inte händiga?
Fick ingen bra bild på sköldpaddorna men såg flera stycken.
Som vi sagt flera gånger förut; Gratis är gott!
Vattenfallet gör sig inte på bild tyvärr. Ni får fantisera lite
Matrast
Här bor vi. Mohaha
"Plupparna" är gjorda av krabbor. Om ni undrar. Hela stranden är helt full!
Lycklig kille!
Här är vårt nya hem, öppen planlösning!    

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-14 13:25:48

OOOhh en robinson deltagare med kokosnöt..
Ser ju underbart ut - här hade jag stannat -ialla fall ett tag. Fast då vill det till att det finns mer än grape o cocosnöt :)
Kram på er lyckliga resenärer!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-14 15:22:51

Gillar ert nya hem, fint med öppen planlösning... ser härligt ut!
Tack för infon att det kan dröja innan ni hör av er, bra att veta.
Många stora kramar tiil er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2012-10-14 21:06:18

Härligt ni verkar ha det! Fin vy...mysiga pluppar! o grapefrukt som ä så gott! Här har vi regn, andra sorters pluppar och IKEA-köttbullar! Kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela