Marknadsmorgon

Publicerad 2012-10-20 06:01:18 i Australien,

Hej allihopa!
 
Solen skiner från en klarblå himmel precis som vanligt och vi har haft en trevlig förmiddag inne i Airlie beach. Först gick vi en runda på marknaden som är i stan varje lördag. Sen tog vi en promenad bland butikerna. Inte så skoj för Daniel när Fanny och Hanna är på shoppinghumör... Finns ju så mycket fint! Hanna kom hem lite fattigare då hon gjorde vad hon pratat om sen vi kom hit, nämligen köpte sig en keps för att skydda skallen. Nu när vi väl är här i Whitsunday.-trakterna så har vi även passat på och bokat in oss på utflykter. Som ska ske imorgon redan. Daniel valde en 3-dagars segelbåtstur i övärlden medan Fanny och Hanna, som fortfarande är lite skakis sedan förra båtturen, valde en 1-dagsutflykt. Snorkling, fina öar och blått vatten är vad som utlovats, hoppas det blir kul! 
 
STORT GRATTIS till Tyramyra som fyller 3 år idag! PUSS OCH KRAM från moster Hanna! :D:D
  

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-20 06:52:34

Så trevlig med marknad. Hanna gjorde helt rätt - en keppa är aldrig fel!
Hoppas ni får en riktigt bra dag - och köp lite nytt riktigt vin - det är ju lördag!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-20 08:22:37

Vill faktiskt se en bild på Hanna med den nya kepsen på! Lite shopping är aldrig fel. Jag hoppas verkligen att ni får en härlig tur på vattnet när ni ska ut i morgon. Armband på o lite vin i kväll så går det säkert bra.
Många stora kramar till er alla 3 :)

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-20 08:42:49

Kul med lite shopping,hoppas där är lite för Daniel ochså?.Jaha då var det tid igen med båttur o dykning,hoppas nu att det blir kav lungt o ingen sjögång.Ha nu en bra da alla tre.



HA DE

Postat av: Tyra och Marie

Publicerad 2012-10-20 09:09:47

"Tack till moster" säger Tyra."jag har fått en ny docka med snopp, han heter David, nu ska ja grilla..." Tyra springer iväg till leken. Ni får leka vidare på andra sidan och ha det så bra på havet! Kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela