Måndagmorgon

Publicerad 2012-10-22 02:14:53 i Australien,

Hejhopp!
 
Inatt har vi sovit gott! Förutom att vi har hört grannen vända sig på luftmadrassen femtielva gånger haha :P Aja, hellre en knarrande luftmadrass än ett prasslande djur i buskarna. Vi har alldeles precis käkat frukost. Riktig lyxfrulle med mycket nutella på mackorna. Burken tenderar att ta slut så himla fort bara, förstår inte det riktigt..? Ska sitta här i köket ett litet tag till, har ju för en gångs skull lyckats lägga beslag på ett uttag så det är bäst att passa på! Efter lunch planerar vi att dra in till stan och göra det vi är bäst på; götta oss alltså. Vilket innebär typ dricka lite kaffe, shoppa lite (mycket?) och lalla runt. 
 
Kompis på vattenflaskan. Typ ett vandrande löv?
Satt och plockade ögonbrynen och lite sådant igår kväll. Grannarna undrade om vi hade tagit med spegeln från Europa..? Eeeh ja självklart gjorde vi det! Eller?

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-22 08:56:00

Vandrande pinnar har man ju haft - men vandrande löv??
Tror att ni kommer att få en go' dag med shopping, fika o allt annat som gör livet mycket lättare..:)
Kommer väl bilder på vad som inhandlats??
Kramar från oss i Brantevik!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-22 11:36:11

Ja, inte är jag mindre avundsjuk idag. Precis som Jeanette vill jag se bilder, väntar fortfarande på bilden på Hanna iförd kepsen.
Njut o ha det gutt!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela