Lyxmat

Publicerad 2012-10-02 10:11:51 i Australien,

Eller nej. Inte lyxmat, men dyr mat i alla fall. Vi valde att äta ute fast det var inne. Vi åt kebabrulle för 70 jävla SEK. Ja. Vi slapp laga maten åtminstone. Och mätta blev vi. 
 
Annars har vi kämpat vidare här. Kollat på en annan van idag, som var ful. Och bara hade två säten. Sen har vi varit på ett annat ställe också som vi ska återkomma till imorgon för de skulle stänga precis när vi kom. Killen sa att de hade någon att sälja. HOPPAS HOPPAS. Vi har även skaffat oss nytt boende, vi flyttar in imorgon. Alltså bara en natt kvar i fängelset! Och imorgon kan vi börja laga riktig mat igen. Nu slipper vi grillade chicken nuggets för några dagar i alla fall (Y) Några bilder har vi inte tagit idag. Men kan berätta att vi ser ut som vanligt. Lite brända på axlarna förståss. Men det är nog mest Hannathecleveronewithoutsolkräm. 

Kommentarer

Postat av: Johan

Publicerad 2012-10-02 11:40:01

Kebabrulle med kängurukött, eller?
hoppas det blir bra med nya boendet och vanshopping

Svar: Nej fasen ingen känguru denna veckan i alla fall. helst då. :)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-02 12:14:12

Hoppas att vi får se lite bilder på nya boendet och förhoppningsvis även på en häftig van!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela