Kängurucamping

Publicerad 2012-10-30 12:37:12 i Australien,

Nu kommer det ännu ett sånt där tråkigt inlägg.. Vi har nämligen bara kört och kört och kört idag också. Fast vädret tillåter ju inget annat ändå så det gör inte så mycket för oss.
Första stoppet blev i alla fall Biloela där vi besökte info-huset. Fick några nummer till farmer som vi ringde men det gav inget. Samma svar som alla andra : Ring igen om några veckor.. Vi ringde tillochmed till en grisfarm (tro det eller ej) men de svarade inte ens. Nästa stopp blev Gladstone där vi käkade lunch. Dessa fantastiska nudlar..... Kan berätta att det är lite konstigt i kroppen efter dieten på bröd pasta nudlar bröd ris pasta nudlar om och om igen. Imorgon ska vi satan ta mig köpa rediga potatisar. Även om vi så ska äta dem råa! hmm.. Ja efter de där nudlarna så fikade vi också, inte så tokigt. Körde till ännu ett info-hus. Sedan hade klockan hunnit bli halv 4 och det var dags att börja köra mot en camping. Efter dessa nätterna ute i det fria så att säga så skulle det sitta fint med en dusch nu haha. Och el såklart. Rusningstrafik och vägarbete och så mycket regn att man knappt såg ut. Men framme är vi och vi är nu utanför Agnes Water och hålan 1770. Det är knappt så att vi får vårt stackars internet att fungera här ute. Hoppas att vi hinner få ut detta inlägget (som vi skrivit om en gång för att det inte fungerar). Vi bor med en massa kängurusar kan vi ju också berätta. Vi hade sex stycken sånna sötisar utanför bilen innan. De är dock lite rädda av sig om man försöker gå nära. Något annat vettigt hade vi väl inte att säga.. Imorgon bär det av mot Bundaberg och då ska vi helst hitta en relativt billig mekaniker också eftersom Kung Mange här har bestämt sig för att föra oljud av sig. Vi tror oss veta vad det är, vi har ju blivit riktiga bil-proffs nu. Okej, där överdrev jag nog en aning. Eller ja.. rätt mycket faktiskt. 
Bilder går helt enkelt inte att ladda upp.. hur mycket vi än försöker.
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-30 16:02:36

Härligt att höra om era naturupplevelser- kängurur invid husknuten!
Vi önskar er lycka till med både jobb - och mekaniker sökandet imorrn!

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-30 16:15:08

Trist med vädret o nudlar,hoppas ni hittar panntoffler o en rejäll kydabid.
Hoppas det fixar sig med bilen o jobben.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-30 18:58:22

Instämmer med föregående kommentarer.
Kämpa på, snart lyser solen på er igen!
Stora kramar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela