Just nu på donkens parkering...

Publicerad 2012-10-18 06:15:46 i Australien,

Hej på er. Idag har vi kul. Hela tiden. Är i Ayr tror jag. Och vi svär som jag vet inte vad allihopa. Råkade fylla på WAAAAY TOO MUCH olja på bilen och nu måste vi få ut skiten. På donkens parkering. Kul. Jaja inte mycket att göra åt det. Vårt eget fel. 
 
Dagen började trevligare i alla fall. Fanny och Hanna gav sig ut på en morgonpromenad/springtur medan Daniel sött sov vidare. Åt frukost och gav oss iväg till Billabong sanctuary, var vi har gullat med diverse djur. Speciellt kängrusarna, som stora (läskiga) kaniner ungefär. Såg även cassowaries för första gången någonsin. Roligt. Och så koalor och krokodiler och sånt. Fast det var mest ankor på stället. Skitäckligt. 
 
Får berätta mer ikväll för nu måste vi nog snart köra vidare så vi når vårt mål, Bowen. Hörs senare, förhoppningsvis på bättre humör och med lite bilder.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-18 07:21:47

Ja se bilar .. de är bra att ha men man ska inte behöva göra nåt åt dom - det är bara jobbigt.Vore bra om de kunde tanka själva oxå
Va kul med lite exotiska djur -bra att de var inom kontrollerade former - särskilt crocisarna :)

Ha en trevlig dag -ser fram emot att se bilder

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-18 10:18:02

Hej på er!
Nu är jag riktigt avis på er att ni fått träffa koala björnar och kängurus,hoppas ni får träffa många av dem under eran vistelse i Australien.
Detta med för mycket påhäld olja i bilen låter inte så kul,men Daniel brukar alltid ha bra lösningar på det mesta.
Ser fram emot bilder på koalabjörnar och kängurus de är mina favorit djur.
Ha en fin dag Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela