Hur man lever billigt del 1

Publicerad 2012-10-02 14:56:00 i Australien,

Gick till donken för att äntligen få lite glass :) En liten mjukglass kostar 50 cent här vilket är 3,5 SEK. När vi kommer fram i kassan är det en liten pojke (han såg väldigt ung ut iaf) som står där som är ny på jobbet och han tog 60 cent för TVÅ glassar! YES! Två vars blev det. I väskan hade vi smusslat med frukostsylten och en plastsked så det blev riktigt festligt med glass o sylt och liveunderhållning på gatan. Sen var vi tvugna och gå en promenad och  kom fram till att det kan vara flyghundar som är ute och gör oss skiträdda om kvällarna, de är dock inte rädda för människor om man säger så. Har läst på google att de kan bli 170 cm i vingbredd. Ja kanske inte jusst dessa då men de är i alla fall 50 cm. Nog om det, nu blir det bilder ^^,
 
 
 
 
 
 
 
Underhållningen! Han va fruktansvärt dålig men vi fick oss några skratt i alla fall. 
Nästa gång ska Daniel också vara med på bild
 

Kommentarer

Postat av: Robin

Publicerad 2012-10-02 16:54:26

Se där, kanske något jag borde ta till mig.. Det här med den billiga måltiden :) Och den där gubben som verkar bjuda på lite sköna melodier måste vara K-märkt haha. Jobbigt det här med att ni har lite svårt för att hitta ett bättre boende eller bil för den delen. Men fan va spännande och lärorikt det verkar va ändå! Lite bättre än att sitta här hemma i Sverige i svettiga föreläsningssalar varenda dag hehe... Riktiga äventyrare är ni! :) KUL!

Ta nu hand om er och fortsätt blogga så som ni gör! Det är spännande läsning till kaffet :)

Svar: Vad kul att höra ifrån dig :D och kul att vi kan göra kaffestunden spännande haha. Men Malmö är inte o leka med det heller har vi hört!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela