Högertrafik, vänstertrafik eller i mitten?

Publicerad 2012-10-16 01:21:18 i Australien,

God morgon :)
Nu har vi precis ätit frukost och ska snart packa in allt i bilen och ge oss iväg. Idag är vårt mål en annan liten håla som heter Townsville och förhoppningsvis blir det några stopp på vägen. Idag ska Fanny köra bilen för första gången, kommer bli intressant. Hanna är livrädd... Har laddat upp med äckligt snabbkaffe så det går nog fint. Om inte annat så ses vi i himlen. Eller helvetet..? 
 
AUNÄ, lite positivt nu då. Tror faktiskt Fanny kommer klara det galant. Värre blir det sen när Hanna ska övningsköra ute i öknen! Nog om bilar och att köra. Vi måste nog springa och borsta tänderna nu så vi kan komma iväg nån gång. Vi hörs ikväll förhoppningsvis. Om inte så har vi kommit till en riktig håla ala Afrika. Alltså u-landsstad utan kontakt med omvärlden. Ha en bra dag! :)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-16 06:48:07

Godmorgon på er också. Ska inte tjata om att ni ska köra försiktigt... för det vet ni ju! Hoppas att hålan är en trevlig stad med kontakt med omvärlden.
Kram på er :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-16 09:21:38

Hej på er !
Ja kör försiktigt ni har väl alltid en "codriver" som sitter brevid precis som piloterna har eller ? och hoppas ni ändå får det trevligt även om det nu skulle vara en håla ni kommer till.
Här regnar det dygnet runt ni har väl fint och varmt ?
Kram Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela