Första natten i Finmange

Publicerad 2012-10-15 03:13:38 i Australien,

Då var den avklarad. Första natten av mååååånga i vårt nya hem. Vi har alla sovit gott förutom att det blev lite dåligt med luft och varmt nu imorse. Men det har ju ingen dött av. Eller? Gick upp vid 9.30 och har precis frullat. Fanny har smakat havregrynsgröt! Kan ni förstå det Johan och Jeanette?! Helt otroligt! Sen att hon inte tyckte att det var så mumsigt är ju en annan femma.
 
Idag har vi inga större planer. Vi ska strax ta en promenad längs stranden och gå in till supermarketen och handla lite och ta ut pengar sen blir det antagligen ryggläge bland alla krabborna. Måste liksom vila upp oss för ikväll måste vi fixa vars ett tax file number. Nej... vi har inte fixat det än... Vi har ju bara haft två veckor på oss och det tar ju bara typ en månad att få det.
 
Bilder får ni ikväll. Kan nog lova att det blir lite interiörbilder då, på tiden va?! Ni har ju tjatat en del ;)
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-15 07:41:01

Kära nån! som Nasse sa... har det gått så långt att Fanny äter gröt!?
Inte en som 6mån baby kunde vi lura i henne gröt - den fanns i hela köket -
Ha en skön dag i solen - ligg gärna under en palm. Här har vi hällregn o mörkt - usch

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-15 07:47:43

Bra att ni tycks trivas i ert nya hem o att ni sovit gott.Tänk att vakna på morgonen???? o bara gå rätt ut till sol o värme. här är det regnställ som gäller.Ett litet tips till Fanny lide sirap po gröden so bler den goare.



HA DE

Svar: Vi hade sirap på!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-15 10:46:01

Vad jag glad jag blir när ni har det så gutt! Det är kanske så att inte bara gratis är gott utan även det som är billigt smakar bra eller iaf något så när...
Fortsätt njut o ha det gott!
Kram på er :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-15 11:29:01

Hej Finmange !
Ta nu fint hand om Daniel,Hanna och Fanny.
Du kan väl ha en fönsterruta lite nerdraget på natten så inte "syret" är helt slut på morgonen det förbrukas ju snabbt med så många som ligger och sover på natta.
Ser fram emot bilder hur det ser ut inne i dej "Finmange"
Kram Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela