En oerhört händelserik dag

Publicerad 2012-10-13 12:20:16 i Australien,

Efter förra inlägget gick vi ut och åt de där svettiga pommesen och hamburgaren. Satt rätt fint. Efter det gick vi hem om och hämtade badkläderna och handduken och drog ner till lagunen där vi lade oss i solen ett par timmar. Härligt. Ett dopp blev det också för att svalka sig, det var inte ett moln på himlen idag. Gick och köpte lite mat och sedan hem igen för att börja packa ner allt vi har i lådor som ska in i bilen imorgon. 
 
Nu sitter vi här och har sistaminutenplaneringsmöte ute i trädgården och fryser (det är säkert bara 23 grader). Vi har inte ens bestämt VART vi ska köra imorgon. Vi vet bara att vi vill härifrån typ. Och att det ska vara söderut haha. Låter bra va? 
 
Några bilder har vi inte. Eller ja.. vi kan ha men vår iq-befriade rumskompis har släckt lamporna och lagt sig. kl 20.00?

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-13 18:05:11

Vilken härlig dag ni haft. Kör nu försiktigt imorgon o njut av er nya bil o ert nya hem. Skulle gärna se lite bilder på hur er bil ser ut invändigt.
Kram på er :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-14 06:52:04

Hej allesammans
Jag skulle också vilja se bilder, hur det ser ut invändigt,förstår inte riktigt hur ni får plats med alla grejor.
Hoppas ni får uppleva mycket fint nu på turen med ert mobila hem.
Kallas ni fortfarande för back-packers eller heter det nån annat "vandrivers" ?
Kram Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela