En månad

Publicerad 2012-10-24 00:12:43 i Australien,

Nu har vi varit ute en månad och igår kom vi fram till att ingen av oss vill hem på ett bra tag. Najs, det måste ju betyda att vi har det rätt bra ändå ;P Fast man saknar ju också... Lösgodis och diverse svenska saker syftar jag då på. Så om ni tänker att ni vill glädja oss lite extra så där lagom till jul så behöver ni inte ens fundera det är bara att skicka en påse godis. Helst en stor. Jättestor går också bra. Fast.. vi blir nog ändå glada för en liten. 
Annars idag så fryser vi. På riktigt fryser. Blåsten och diset ligger fortfarande kvar sedan igår och det har till och med regnat lite nu på morgonen. Inte för att det är kallt direkt men kyligt är det. Efter en morgonpromenad för oss tjejer och lite mer sömn för Daniel sitter vi nu och väntar på att vattnet ska koka så vi får i oss lite kaffe inför dagens bilfärd. Målet idag är en bit söder om Mackay vad som händer på vägen eller exakt var det blir att vi stannar vet vi inte helt säkert. Nä nu ska vi faktiskt ta och äta och kameran har vi glömt i bilen som vanligt. Ni får bilder sen helt enkelt :)

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-24 06:02:58

Skönt att höra att ni trivs - både med varann och landet! Vi saknar er förståss men får ju resa genom er!
Ta det lugnt i trafiken- akta kängururna/Kram

PS; Ni får väl koka knäck på gasolköket?

Svar: De där med knäck va genialt!!! De ska vi verkligen göra
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-24 07:12:51

Hej på er !
Ikea brukar ha godis och svensk mat sådär innan jul kanske ni en gång längtar efter ett sånt besök.
Annars förstår jag att ni inte längtar hem.
Skönt att höra att ni äntligen trivs,men jag har svårt att förstå hur det går att hålla ordning i ert mobila lilla hem utan att bli irriterade på varann ? IBLAND,men hoppas ni kan reda ut om allt som inte funkar.
Jag tycker ni verkar göra det.
Kör försiktig och hoppas ni börjar och träffa en massa "kängurus snart"
HÅLLER MED JEANETTE VI FÅR RESA GENOM ER

Postat av: Kenth

Publicerad 2012-10-24 08:23:07

En hel månad känns som ni varit borta mycket längre.Förstår att Daniel behöver sova efter det han varit med om,vilken härlig upplevelse,även för oss som får ta del av dykupplevesen o dom fina bilderna.Godis saknas??.Det har vi men inte allt de ni får vara med om.Kör försiktigt.

HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-24 14:00:43

Ibland blir saknaden stor efter er, men bloggen finns o även skypen! Efter lite snack på skypen, känns det alltid lite bättre. Kan alltid trösta oss med lösgodis som för övrigt är billigt nu.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela