En jobbig promenad, konstig mat och ingen glass

Publicerad 2012-10-01 14:49:48 i Australien,

Efter att vi skrivit förra inlägget åt vi lite lunch och sedan tog vi bussen ut till någonstans i norra Cairns och tänkte att vi skulle gå Red arrow walk. Tänk er typ stens huvud. Upptäckte ganska snart att det var BARA trappor i 1,6 km (tog den lilla sträckan när vi insett vad vi gett oss in på). Snacka om mjölksyra i benen haha. Men trevligt att komma ut och göra någonting. Efter den branta promenaden så tog vi en tur in på den botaniska trädgården som låg bredvid i hopp om att där skulle va något kul att titta på. De va de inte. Men trevligt ändå. Sen tog vi bussen tillbaka och hämtade vår lilla matkasse och begav oss mot grillarna. Ikväll har vi nog lagat den värsta maten någonsin haha, man kan ju kalla det pyttipanna om man vill. Jaja ner gick det i alla fall.Sen tänkte vi köpa 50 cents glass på donken men de hade slut på glass :( Får ta en imorgon istället (kanske två). Nu ska vi snart sova , hörs imorgon Hajpo.
 
 
Såhär såg det ut hela tiden
 
Till slut kom vi upp till toppen med lite utsikt
 
Träffade på lite pippifåglar
 
Cairns
 
Fanny och Daniel på väg ner igen

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-01 17:26:54

Det ser ut precis som stenshuvud,men där stöter man inte på så granna kalkoner!!!Glassen bler dubbelt så god imorgon istället.Sov gott.


HA DE

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-01 19:54:26

Kul att se lite bilder,tycker också det ser ut som Stenshuvud .Hoppas ni snart får se kängurus och koala björnar så är det inte så likt längre.
Ha en fin dag i morgon med nya äventyr.
Susanne

Postat av: MARIE

Publicerad 2012-10-01 20:45:21

Kul att läsa om er vardag! Granna kalkoner...ja,ja. Det mesta går att grilla faktiskt, om man bara har rätt "verktyg". Good luck med vaninköpet! Vin låter ju himla gott speciellt när man dykt...hoppas ni ser fina fiskar på utflykten. Kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela