En dag i mängden

Publicerad 2012-10-05 12:49:20 i Australien,

Hallojen
 
Började dagen med att springa runt till olika turistbyråer för att luska ut hur mycket det skulle kunna kosta för oss att åka iväg på en liten tripp över helgen. Vi fick ganska snabbt veta att det fortfarande är typ fullproppat på alla tours här omkring och att våra möjligheter var relativt få. Vi kunde 1, åka på 2 dagars tour med 50 andra och inte ha någon fritid eller 2, hyra campervan för närmare 1000 dollar för fem dagar eller 3, hyra en liten bil och köra själva. Det blev nummer tre. Och bilen är grymt liten, hoppas vi får plats. Vi ska i alla fall åka norrut, med Daintree som huvudmål. Vandra runt lite i regnskogen och förhoppningsvis få det lite trevligare än här. Åker imorgon och kommer tillbaka hit på tisdag. 
 
Ikväll har vi ätit middag på Gilligans. Det var pasta med krossade tomater ovanpå. Ja, gratis är gott. Sen råkade vi hamna på donken. Glassen lockade oss idag igen. Där inne stötte vi på en stackars kille som var så hög att han i stort sett kunde dö av utmattning vilken sekund som helst. Hans ögon var illröda, hans tröja var söndertuggad av honom själv och han kunde knappt hålla huvudet uppe. Det var fruktansvärt hemskt att se. Efter det gick vi och handlade på oss proviant inför utflykten och nu ligger vi i sängarna på vårt rum istället för att va ute och parta som vi egentligen skulle gjort. 

Kommentarer

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-05 14:03:05

Det var ju något i alla fall även om den är liten.KÖR FÖRSIKTIGT
Hoppas ni får uppleva mycket fint nu.
Var ska ni övernatta ?

Postat av: Kenth

Publicerad 2012-10-05 15:24:02

Utflykt låter kul hoppas ni får tur med vädret=regnskogen med sol.Håller med Susanne kör försiktigt med den lille bilen=typ fiat?



HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-05 16:46:29

Hej på er!
Synd att under ytan dagen inte blev som ni tänkt er, hoppas verkligen att utflykten blir det! Instämmer med de andra, kan inte sägas för många gånger KÖR FÖRSIKTIGT!!!
Många Kramar till Er alla tre :)
PS kör inte vilse, Australien är ju tydligen lite stort...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela