Detta eviga campingletande

Publicerad 2012-10-19 08:46:45 i Australien,

Halloj!
Tänkte blogga i morse men då ville inte blogg.se fungera :( Så vi åkte till stranden istället! Någon snorkling blev det inte men ändå en väldigt skön förmiddag med fin strand och klart vatten. Vid 13.30 åkte vi därifrån och vidare mot dagens mål som är Airlie Beach. Efter lite letande efter ett bra campingställe så hittade vi till slut rätt och inte många minuter efter att vi checkat in så hoppade vi alla tre rakt ner i poolen. Underbart! Att sitta hela dagen lång i en svettig bil är inte så najs.Vår AC är kaputt så det är endast nedvevade fönster som gäller. Nu sitter vi här och har precis ätit lite mat och ska snart in till stan igen, vi bor nämligen lite utanför. Anledningen till det är att det oftast är billigare då, vilket verkligen stämmer i detta fallet. 27 dollar betalar vi för en natt här. Det skulle kostat oss 37 inne i smeten. 
 
Horseshoe bay hette stället. Väldigt fint!
Daniel gick på upptäcktsfärd :)
Aussies gillar utsiktsplatser. Och det gör tydligen vi med...? Vi har snart både fler och bättre utsiktsbilder än National Geographic! Utsikt från Flagstaff Hill mot Whitsundays. Som vi snart har tänkt besöka. 

Kommentarer

Postat av: Johan

Publicerad 2012-10-19 09:54:23

Ser ju helt ok ut - förstår att ni mår väl.
Passa på att hälsa på Barefoot Bushman, han lär finnas i krokarna.
Ska vara en uppevelse enligt Tom the Handyman

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-19 11:37:54

Ja, man kan inte bli annat en avundsjuk, jag vill också vara på en sån härlig strand o sola o bada.
Men så ser inte livet ut på denna sidan jordklotet... plikten kallar.
Kram på er :)

Postat av: Hagström

Publicerad 2012-10-21 14:39:28

Jättekul att läsa om hur ni har det, töser! :) Om ni vill leva on the edge så strunta i campingplatser ibland och free-campa ute i ingenstans! ni kanske kan träna upp erat husdjur till orm/spindel-vakt?

Ta hand om er!

Svar: Kul att höra :D ja vi försöker faktiskt hoppa över campingplatser så mycket som det går. Vårat husdjur verkar dock inte vara tillräckligt smart för det men vi ska absolut försöka ^^,
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela