Det går bra nu

Publicerad 2012-10-06 12:49:26 i Australien,

Nu jäklar har vi grejor att berätta! Vi börjar med det bästa ;)
I går var vi nämligen och tittade på en van igen, typ 6:e gången vi är och tittar på bil och oändligt många samtal så förväntningarna var inte höga kan vi säga. Men när vi väl kom dit så var det ett trevligt franskt par som hade haft den och bott i den i hela 14 månader! Den var i fint skick och med de rätta west australia- regskyltarna. Det är nämligen väldigt invecklat med alla de olika delstaterna och hur och var man kan sälja sin bil. West är helt enkelt bäst att ha. Detaljerna är bara dryga så dem hoppar vi för tillfället. Vi ringde vår danske mekaniker igen och styrde upp ett litet möte till i morse. Så efter vi hämtat ut vår lille hyrbil så körde vi direkt och skulle kolla bilen. För att göra en lång historia kort så var bilen i finfint skick för att vara en gammal campis och den hade inte alls gått så många mil som alla andra. Och det bästa av allt: från och med fredag är den VÅR!  WIIIEEE vi är SÅHÄR glada :D Allt detta slit och så bara har vi en nu som väntar på oss, Fantastiskt! 
Vår lille mekaniker ska bara fixa till några smågrejer på den under veckan och vi ska inhandla diverse grejer och sen är vi good to go! Ni ska självklart få se bilder på vårt nya hem snarast möjligt.
 
Glada som få tog vi vår liiite mindre hyrbil och åkte norrut. Daniel körde strålande på vänster sida (förutom då förvirringen mellan vindrutetorkarna och blinkersen) hela vägen till Port Douglas med ett stop för att kolla på fin utsikt. Checkade in på vårt hostel och kom rätt så snabbt fram till att det är ganska så ofräscht. Nu har vi dessutom en inneboende som verkar vara hög och som lämnar dörren öppen så alla kan gå in på vårt rum, great! Gick ner och kokade lite nudlar till lunch och sedan tog vi bilen på en liten tur runt om. Nu ikväll slog vi på stort och gick ut och togt en öl och en pizza. Icke dåligt. 
 
Biiiiilen, liten och söt va?
Underbart utflyktsväder. Regn och dis
 
Ni får göra som vi. Tänka er att solen skiner och att himlen är blå
Daniel vägrade trapporna haha

Kommentarer

Postat av: Johan

Publicerad 2012-10-06 13:09:38

Grattis till ett bra köp :)
Hoppas solen kommer så ni får det varmt och skönt på skogspromenaden.

Svar: Hah ja vi hoppas ju att det är det i alla fall
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-06 13:43:55

Hej Daniel,Fanny och Hanna !
Oh så glad jag blir, GRATTIS till er nya Van och att ni kommit iväg över helgen.
Ja det måste vara konstigt att köra på vänster sida,men Daniel är bra på det mesta.
Ja nu har ni något att se fram emot ert nya mobila hem när ni kommer tillbaka.
Kul,Kul,Kul
Kram Susanne

Svar: Ja, körde bara över 3 solbrända brittiska backpackers, så no big deal liksom./Daniel
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-06 14:28:26

Jätte stort GRATTIS till ert bilköp, ska verkligen bli kul o se den på bild. Härligt att ni äntligen har lite flyt, så vad gör det om de regnar lite. Inte bara lille bilen som är söt på bild, ni är också söta.
KRAM PÅ ER ALLA 3 :)

Postat av: Dan Peterson

Publicerad 2012-10-06 17:12:00

Bra att ni köpt en större bil så ni kan sträcka på ryggen när ni åker. Vill inte ha hem dig (Daniel) som en kutryggig gubbe.

Postat av: Kyllan

Publicerad 2012-10-06 18:25:21

Grattis till ert bilköp. Hoppas ni fick se mycket i regnskogen. Har läst att det skall finnas en del sällsynta djur där och ett vackert vattenfall. Vi får nog f-n tänka oss att solen skiner från en klarblå himmel här också. Skulle tro vi var i REGNskogen.
Kör försiktigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela