Det där med att äta tills man spricker...

Publicerad 2012-10-26 13:55:18 i Australien,

Jesus amalia. Idag har vi fyllt våra magar på bredden och längden och djupet och höjden. Först lagade vi ris och kyckling med jordnötssås. Sen åt töserna nutella direkt ur sin 750 grams burk som ska räcka till 37 mackor. Javisst? Eh nej. När vi sen diskade så fick vi en hel cheesecake också av skollägersfolk av något slag. De hade råkat köpa lite för många och gav gärna bort en till oss. En får tacka. Gratis är ju gott, men det vet ni vid det här laget. Cheesecaken skulle räcka till 6 personer. Formen är nu rensad till max. Den är så ren så att vi kan återanvända den typ. Ja och sen har vi druckit några glas vin på det också. Gott vin denna gången till och med. Ibland lyckas man. 
 
Som det ser ut nu har vi inga särskilda planer inför morgondagen. Kommer antagligen stanna här ännu en natt och ladda batterierna så att säga. Vi får väl se vad som händer och fötter helt enkelt. Vi ska i alla fall passa på och ta vars en lååååång dusch imorgon. Skitiga som få är vi. Tur vi är sunkiga tillsammans åtminstonde. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-26 17:04:22

Det är bra att ni äter (o dricker gott) det behövs ju när ni snart ska börja jobba. Även bra att ni ska duscha. Hela o rena till ni ska jobba, bra tänkt!!!
Hanna, hoppas att du kommit över att jag inte höll dig uppdaterad!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-26 19:10:15

Vilken tur att Nutella är worldwide - finns att tillgå överallt! Finns inget annat kan man alltid äta denna ädla vara. Och vilken tur att Aussies är så vänliga och skänker bort mat!
Livet är till för att njutas och det känns som om ni gör just det - Well done! Ha en riktigt bra lördag - o gå till puben - det är där det händer...

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-27 09:42:37

Hej på er!
Håller med Jeanette gå till puben...
Det låter gott kyckling,ris o jordnötssmör
Kom ihåg att stärka er med mycket bra mat och vitaminer så ni orkar med "kompakt living" i bussen och jobb på eventuella farmer.
Ha en fin kväll.
Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela