Biblioteksbesök

Publicerad 2012-10-29 03:08:00 i Australien,

Hopplahej.
 
Vi har tagit vår tillflykt till Emeralds bibliotek för att snylta ström. Det är så man får göra när man bor på gratis om nätterna och då inte har någon möjlighet att ladda alla sina prylar. Funkar ju helt okej ändå. Får ju trots allt lite värme på köpet. Regnet har dragit bort men det är fortfarande grått så långt ögat kan nå och det är råkallt ute. Regnet skulle lätt kunna komma tillbaka när som helst. Som vi sa igår så var dagens uppgift att söka jobb. Det har vi gjort också. Helt utan framgång dock. Har ringt runt till olika farmer, besökt ett job finding centre, mailat några farmer och nu letat andra jobb runt om i Queensland. Lite lagom uppgivna sådär. 
 
Nu ska vi väl få i oss någonn lunch och sen dra vidare . Var vet vi inte men kvar här vill vi inte vara. Förhoppsningsvis hörs vi senare idag. Ha det bra!

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-29 07:34:48

Det var ju synd att ni inte fick jobb,men bättre lycka näste gång.Hoppas ni hittar ett bra ställe idag,med massor av sol o gott om jobb.
Lycka till o ha en bra da.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-29 08:55:32

Fortsätt leta, ni kommer säkert till att hitta både jobb, sol o värme.
Ni ska också ha det riktigt bra o som vanligt kör najs.
Många stora kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-29 09:44:46

Med envishet kan man komma långt!
Ser framemot att höra ifrån er när ni kommer till nästa ställe - förhoppningsvis lite soligare..
Många o långa kramar...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela