Bankbesök, tvättdag och ny inneboende

Publicerad 2012-10-12 06:11:48 i Australien,

God middag! Idag har vi hunnit med mycket trots att klockan inte är mer än ca 14 här. Började dagen med att gå till banken och fixa en försäkring på bilen och sätta in lite pengar. Efter det roliga besöket tog vi oss vidare till ett tvättställe där vi satte igång hela 3 maskiner och sen en torktumlare på det. Hann med att dricka kaffe och äta glass när tvätten var i maskinerna så det var väl inte allt för tråkigt. Värre blev det när vi kom hem igen och skulle hänga upp all tvätt. Det fanns typ ingen plats så en del är upphängda utomhus, en del hänger/ligger inne på rummet på sänggavlar, krokar och lådor och en del har inte blivit upphängd än. Men vi ska nog få allt torrt till slut. En ny inneboende har vi fått idag också. En som verkligen är helt iq-befriad. Han bodde i rummet bredvid oss innan men nu helt plötsligt bor han hos oss. Har han blivit utslängd därifrån tro...? Man kan ju undra.
 
Nåval, nu ska vi försöka stuva ner all burkmat vi köpte igår i en låda i bilen och se ska vi nog gå och handla inför ikväll då vi ska fira bilköpet ordentligt med en god mat och en utgång!
 
Hörs senare!
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-12 06:50:37

Äntligen! Blev lite orolig att det inte fanns några uteställen i Aussiland. Ni kan verkligen behöva drag under galoscherna ikväll- ta med den inneboende - han behöver säkert sällskap :) Ha en riktigt kul kväll och var rädda om er!

Postat av: kenth

Publicerad 2012-10-12 08:30:42

Efter så mycket jobb med tvätt o alla inköp,så unna er en riktig god måltid,med lite dricka!!!!Ha en trevlig kväll.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-12 10:00:07

Härligt att ni ska en festkväll, det är ni väl förtjänta av. Det är kanske dags att ni sover i samma säng i kväll med tanke på er nya kamrat, får Daniel också plats?
Ha det riktigt trevligt ikväll och var rädda om er!!!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela